Johanna_01

Om Johanna

Johanna Gull

MSc, Leg. fysioterapeut, CSPT

Specialistfysioterapeut inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) med examen OMT steg 3 och även vidareutbildad inom idrottsmedicin, CSPT, akupunktur samt olika sorters idrottstejpning.

Har genom åren jobbat med rehabilitering för personer i alla åldrar samt med elitidrottare inom fotboll (Varbergs BoIS herrlag), innebandy (WIC-85 herrlag) och pågående ansvarig för HK Varbergs herrlag.

Min styrka är att se en helhet och mitt mål att att du skall kunna återgå till din motionsform eller till din idrott på kortast möjliga tid.

Anders_03

Om Anders

Anders Ljungqvist

Leg. Fysioterapeut, Lunds Universitet

Fördjupad utbildning inom Idrottsmedicin och fysiologi på avancerad nivå, Pilates steg 3, mobiliserings- & manipulationstekniker (FMT & SNAP) samt idrottstejpning av olika slag. Pågående OMI examen (Ortopedisk Medicin)

Tidigare fysioterapeut för Falkenberg FF A-lag herrar och ansvarig fysioterapeut för Falkenbergs Volleyboll A-lag herrar. Jobbat som fysioterapeut i både Qatar och Ghana.

Med min erfarenhet och den kunskap jag har individanpassar jag behandlingen för  dig så att du kan få de bästa förutsättningarna för att kunna vara fortsatt aktiv som motionär eller elitidrottare.

Om oss

Samarbeten

PACE Performance & Training är ett exklusivt sportcenter i inspirerande miljö, där fokus ligger på stora ytor, utrustning i premiumsegmentet från Eleiko/Atlantis, professionell personal och ett gediget utbud med både gym, padel, gruppträning, yoga och PACE box.

PACE-teamet är fullmatat med spetskompetens och lång erfarenhet från sina respektive kompetensområden. Här finns tillgång till fysioterapeut, massörer men också coacher som personliga tränare, hälsocoach, kostrådgivare, andningscoach, mental coach och stresshanteringscoach. Läs mer på hemsidan

Live your power!